Невже залякали? продюсер Михайло Ясинський розповів, хто міг повпливати на Потапа, що він більше різко не висловлюється про російську агресію

Новини шоубізнесу
1 147
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Репер Потап
Фото: realpotap / Instagram

Ясинський переконаний, що артисту могли погрожувати

Популярний український реп-виконавець Потап, який виступив в улюбленому місці путіністів з російськомовною програмою, різко перестав засуджувати дії російських окупантів на території України. Відомий продюсер Михайло Ясинський висунув свою теорію стосовно того, чому Олексій Потапенко став, в якійсь мірі, віддаленим від того, що відбувається на території його батьківщини. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, Ясинський переконаний, що Потапові могли надходити погрози від росіян. Цю думку він висловив під час інтерв'ю відомому блогеру Славі Дьоміну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Продюсер заявив, що під час війни багатьом українським артистам надходили доволі категоричні заяви, а також дзвінки із країни-агресорки. Михайло припускає, що і Потапу могли дзвонити.

На той момент дуже багатьом українським артистам із топешелону, які робили різкі, категоричні заяви, були дзвінки звідти ( із країни-терористки -прим.ред ). І дуже такі, серйозні, від дуже-дуже страшних людей. Це могло вплинути на людину. Може, й так. Ну, типу. Коротше. Я не знаю,
- сказав продюсер.

Цікаво, що восени минулого року, співачка Оля Полякова говорила про погрози на адресу Потапа. Вона також заявила, що російський репер Тіматі, на початку війни погрожував українським артистам у телефонних розмовах.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Потап, після новини про свою смерть, публічно звернувся до Насті Каменських. Дружина артиста проігнорувала пост Потапа.