У Мережі ширяться світлини понівеченого обличчя Камалії: артистка прокоментувала ці кадри

Новини шоубізнесу
3 086
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Камалія
Фото: kamaliyaofficial

Співачка розповіла, чи справді над нею чинили насильство

Популярна українська артистка Камалія, яка засвітилася в компанії свого колишнього чоловіка-мільярдера, потрапила у максимально неприємний випадок. Як виявилося, мережею почали розповсюджуватися фото з наслідками дій насильства над знаменитістю.

Відтак, днями можна було побачити кадри, на яких артистка нібито показує свої синці. Було видно, що шия та обличчя селебритіс були у крові.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Співачка Камалія
Скриншот телеграм-канал "Джокер"
Співачка Камалія
Скриншот телеграм-канал "Джокер"

Цікавим є те, що одяг, який був одягнений на Камалії, на кожній світлині відмінний від попереднього. Цей факт налякав фоловерів артистки. Отож, у своєму фотоблозі вона вийшла на зв'язок із користувачами та розповіла, що жодних дій насильницького характеру над нею вчинено не було. Наразі співачка почувається більш ніж добре. При цьому, шанувальники, які були присутні на концертному шоу Камалії, теж підтверджують, що зірка знаходиться при здоров'ї.

Зі мною все гаразд, я вся ціла. Все нормально. Я в шоці. Всі друзі телефонують. Вже дві години надсилаю всім свої фото й відео. Я не розумію, що це коїться? Кажуть, була якась атака… Так що я вийшла в ефір, щоб показати всім, що я жива, здорова і все зі мною гаразд. Дітки зі мною, все добре, нічого не трапилося,
- заспокоїла Камалія.
Співачка Камалія
Скриншот телеграм-канал "Instamania"
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Камалія здивувала зовнішнім виглядом на благодійній зустрічі з біженцями. 46-річна виконавиця розповсюдила світлину, на якій постала у яскравому вбранні синьо-жовтого кольору, яке підкреслило її розкішне декольте.