Вражаюче жовто-синє декольте: Камалія дивує зовнішнім виглядом на благодійній зустрічі з біженцями

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Відома українська співачка, колишня дружина пакистанського мільярдера Захура Мохаммада Камалія приголомшила своїм зовнішнім виглядом на благодійній зустрічі в італійськом місті  Мессіні регіону Сицилія.  Подробиці - в нашому матеріалі.

46-річна виконавиця розповсюдила світлину, на якій престала у яскравому вбранні синьо-жовтого кольору, яке підкреслило її розкішне декольте. Кадр вона опублікувала на своїй офіційній сторінці в Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося Камалія приїхала до Сицилії з благодійними ініціативами вона з'явилася там щоб зустрітися та заспівати для українських біженців.

Камалія приїхала до Сицилії, щоб зустрітися і заспівати для українських біженців. Її привітали чиновники міста Мессіна, Сицилія, включаючи мера міста. Сьогодні вона виступатиме для українських біженців і своїх італійських шанувальників в шоу vetrina TV Magnifica Sicilia Show В Teatro de Pace del Mela в Мессіні,

- заявили у пості.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Камалія зворушила світлинами з доньками, які живуть з батьком за кордоном. Співачка написала, що дуже сумуватиме за своїми дітьми.