"Я вдарився гомілкою, і заніс туди інфекцію": Тіль Швайґер ризикує залишитися без ноги

Новини шоубізнесу
1 593
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Тіль Швайґер
Фото: instagram.com/tilschweiger

У актора виявили серйозну хворобу

Знаменитий німецький актор Тіль Швайґер, який здобув світову популярність завдяки фільму “Достукатися до небес”, наразі переживає складні часи. Річ у тім, що артист серйозно захворів. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, у Тіля виявили зараження крові. Знаменитість каже, що це розпочалося через перелом гомілкової кістки, який стався у нього минулого літа.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, тоді до рани потрапила інфекція, яка призвела до виразки на пошкодженому місці. Після цього, у артиста розвинувся сепсис. Нині він перебуває під доглядом лікарів в одній з іспанських лікарень. Вже два тижні Швайґер проходить лікування, проте, якщо буде погіршення стану, то 60-річному актору ампутують кінцівку.

Я приймаю антибіотики вже два тижні, тому що з минулого серпня у мене була рана на нозі. Тоді я вдарився гомілкою, і заніс туди інфекцію. Тепер у мене "відкрита нога" (язва на нозі – прим. ред.), так вони (лікарі – прим. ред.) це називають. На жаль, стає дедалі гірше,
- розповів Швайґер популярному виданню BILD .
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, що помер зірка фільмів “Marvel” і “Зоряний шлях”. Життя відомого актора забрала невиліковна хвороба.