Помер зірка фільмів Marvel і "Зоряного шляху": життя актора забрала невиліковна хвороба

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Актор Кеннет Мітчелл
Фото: Getty Images

Актор Кеннет Мітчелл пішов у засвіти через рідкісне захворювання

24 лютого стало відомо про смерть популярного актора Кеннета Мітчелла. Зірка фільму "Капітан Марвел" помер на 50-му році життя, внаслідок ускладнень від хвороби, з якою він боровся тривалий час. Більше деталей дізнавайтеся на ХОЧУ.ua!

Новину про смерть Кеннета Мітчелла повідомили його рідні на офіційній сторінці в Instagram. Уточнюється, що актор помер у минулу суботу, 24 лютого.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Відомо, що ще у 2018 році Кеннету діагностували Боковий аміотрофічний склероз (БАС). Це невиліковна хвороба, яка вражає клітини головного та спинного мозку. Вже з 2019 року Мітчелл користувався колісним кріслом, адже з кожним роком його стан ставав дедалі гіршим. Однак у 2024 році організм актора не витримав ускладнення, які виникли на фоні хвороби.

З важким серцем ми оголошуємо про смерть Кеннета Александра Мітчелла, коханого батька, чоловіка, брата, дядька, сина і дорогого друга,
— йдеться в заяві рідних актора.
Актор Кеннет Мітчелл
Фото: instagram.com/mr_kenneth_mitchell
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями стало відомо, що не стало зірки радянських фільмів “Весілля в Малинівці” та “За двома зайцями”. Людмила Алфімова померла на 89-му році життя.