Трек "Да, я русский" взяв верх у топ-50 трендів України в Spotify: як так сталося

Новини шоубізнесу
1 041
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Обкладинка до треку "Да, я русский"
Фото: You-Tube

Такій резонансній новині є пояснення, яке відкидає зраду

Днями український інформаційний простір розірвала новина про те, що у Топ-50 трендів Spotify в Україні увійшов трек “Да, я русский”. Проте, чи справді все так жахливо та однозначно - розповідаємо в нашому матеріалі.

Отож, композиція російських виконавців несподівано для багатьох вторглася до Spotify Україна. Однак, як виявилося, приводів для зради немає . Річ у тім, що топ-50 трендів - це не ознака загальної кількості прослуховування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До цього рейтингу потрапляють треки, які одномоментно почали набирати свою популярність. Про це написав Дмитро Однороженко з гурту “Хейтспіч”. Окрім того, прослуховування композиції “Да, я русский” зараховувалися не тільки від українців, а й від росіян, які користувалися програмою VPN України. Таких людей дуже багато, так як в рф заборонили доступ до Spotify.

Топ-50 трендів (Україна)
Скриншот

Цікаво, що порівнюючи із Apple Music та YouTube Music , пісня “Да я русский” взагалі там не фігурує. Однак, в обох вищезазначених рейтингах присутній трек Моргенштерна.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Артем Пивоваров став першим героєм оновленого плей-листа в Spotify. Його нова робота “О панно” нікого не лишає байдужим.