Артем Пивоваров став першим героєм оновленого плей-листа в Spotify (ФОТО)

Музика
4 031
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Артем Пивоваров, фото
Фото: notatky.com.ua

Його нова робота “О, Панно” нікого не лишає байдужим!

Популярний український співак Артем Пивоваров, який торік увійшов до списика Радіо Промінь “ ТОП-10 найкращих пісень 2023 року”, з’явився на обкладинці оновленого плей-листа Spotify. Що про це відомо — розповідаємо далі!

Стрімінговий майданчик Spotify продовжує активно підтримувати українських виконавців і на сьогодні є одним із найпопулярніших сервісів на території України. Нещодавно сервіс запустив апдейт плейлиста “Найкращі пісні солов’їною” , який є найбільшим редакторським плей-листом в Україні. Серед треків можна знайти хіти українських виконавців, зокрема в жанрі поп, поп-рок, поп-реп.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І от, першим героєм обкладинки оновленого плей-листа став Артем Пивоваров зі своєю новою роботою “О, Панно” (feat. The Вуса, Дурнєв, Леви На Джипі, Куцевалов). Команда Spotify впевнена, що музика артиста ідеально відображає сенс та айдентику трек-листа. Для обкладинки був розроблений ексклюзивний, свіжий дизайн, що відображає українські мотиви та підкреслює ідентичність нашої культури.

Артем Пивоваров на новій обкладинці плейлиста Spotify, фото
Артем Пивоваров на новій обкладинці плей-листа “Найкращі пісні солов’їною”. Фото: Spotify
Мені дуже приємно стати першим героєм оновленого плейлиста “Найкращі пісні солов’їною”. Моя нова пісня “О, Панно!” заряджена позитивом та покликана дарувати гарний настрій. Під час створення цієї пісні, я усвідомив, що хочу повернути українського глядача та слухача у часи зародження вусатого фанку. The Вуса нагадує нам про яскраву сторінку української музики. Стилістично, візуально і звісно ж, музично, ми продовжуємо відроджувати українську культуру - це і є моя місія в рамках проекту “Твої вірші, мої ноти”,
— говорить артист.

Додамо, що Spotify нині є однією з найпопулярніших стримінгових платформ. Сервіс налічує 602 млн користувачів по всьому світу. Тут можна слухати музику без платної підписки, обираючи улюблені пісні серед редакторських плей-листів, під різний жанр та смак.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що відучора в Дії стартувало онлайн-голосування за національне журі Євробачення 2024. Як з’ясувалося, серед 10 кандидатів далеко не всі імена знайомі пересічному слухачеві. Членами журі стануть 5 із 10 представлених кандидатів, а саме голосування триватиме до 1 квітня.