Дмитро Коляденко нарешті відповів, у яких стосунках знаходитьcя з Іриною Білик, яка неодноразово відмовлялася вийти за нього заміж

Новини шоубізнесу
1 679
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Ірина Білик та Дмитро Коляденко
Фото: instagram.com/bilyk_iryna

Схоже, шоумен вже не сподівається, що його стосунки з відомою співачкою можуть знову набути романтичного характеру

Хоча стосунки Ірини Білик та Дмитра Коляденко закінчилися ще у 2006 році, роман їм приписували вже неодноразово. Та й самі знаменитості не забувають підігрівати інтерес публіки , розбурхуючи Мережу спільними кадрами.

Сам шоумен раніше наголошував, що не раз сподівався на відновлення романтичних стосунків зі співачкою. Проте, як виявилося, донині вони спілкуються лише як друзі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, нещодавно Дмитро Коляденко розсекречував, що його серце не вільне . Однак виявилося, що це місце не належить Ірині Білик. Сам же артист вважає її лише подругою, романтичні стосунки з якою вже не відновити. Про це він наголосив у проєкті “Вихідний 2.0”.

З колишніми можна дружити, пити чай, але чашку ти не склеїш. Вона розбита була. Не можна повертатися у старі стосунки. Тільки нове життя,
— коментує Діма Коляденко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Ірина Білик відсвяткувала 54-й день народження. На честь цього ми розповіли, як змінювалася зовнішність співачки за час її тривалої карʼєри на сцені.