Поцілунки з Білик у минулому? У пошуках нового кохання Дмитро Коляденко зачастив із побаченнями

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Здавалося б, стосунки Дмитра Коляденка та Ірини Білик ніколи не перестануть бути на слуху. Але, схоже, хореограф вирішив рухатися далі та залишити в минулому гучний роман зі співачкою, а замість цього налагодити особисте життя.

Ще у вересні Білик і Коляденко підігрівали чутки про своє возз'єднання, ділячись кадрами поцілунків . Певно, невинні зустрічі залишилися позаду, адже нещодавно шоумен встиг побувати на побаченнях із двома різними дівчатами! Про це він розповів під час запису "Він Вона Шоу" .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виявилося, що Дмитро перебуває в активному пошуку коханої, з якою хотів би побудувати серйозні стосунки. За словами артиста, головною платформою для його знайомств є Instagram. Своїм підписницям артист сам може написати в дірект, а з деякими з них шоумен уже ходив на побачення.

У мене зараз є бажання знайти свою любов. Я шукаю кохання. Хочу ходити на побачення. Мені пише багато дівчат, надсилають сердечка. А я відповідаю! Два рази вже ходив на побачення. Ми познайомилися в Instagram, і це я написав.
Але ще нічого не було. Я тільки один раз з однією, і один раз з іншою сходив на побачення,

- розповів Дмитро Коляденко.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як  Ірина Білик привітала Дмитра Коляденка  з 52-річчям. Співачка поширила кумедне фото, де видно, як вони разом з екскоханим відпочивають на яхті.