"Я проти війни": Моргенштерн зізнався, що йому погрожували вбивством, якщо публічно не підтримає путінський режим (ВІДЕО 18+)

Новини шоубізнесу
706
Софія Мельник

Софія Мельник

Редакторка стрічки новин

Моргенштерн 2024, фото
Скриншот: youtube.com/@mmdcrew

Звертаємо вашу увагу, що у кліпі та стримі Моргенштерна на YouTube присутня нецензурна лексика

Моргенштерн, який раніше зі своєю дівчиною “вкрав” дитину , висловився проти війни в Україні та путінського режиму. Також артист розповів, що його колишній продюсер стоїть за погрозами його вбивства.

Російський репер Моргенштерн поспілкувався з прихильниками під час стриму в YouTube. Виконавець шокував прихильників відвертими зізнаннями щодо свого колишнього продюсера Артема Клюшина.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Моргенштерн зауважив, що він не підтримує війну та політику диктатора путіна. Але, коли він захотів випустити антивоєнний кліп “12”, продюсер почав його відмовляти.

За словами Моргенштерна, саме Клюшин посприяв вигнанню репера з рф.

Починається війна і я хочу зняти кліп “12”. Він єдиний відмовляв мене випускати його під страхом смерті,
- сказав виконавець.

Репер розповів, Клюшин “домовився з кимось з Кремля”, що репер підтримує російську владу. А відеокліп “12”, на їхню думку, проти влади. Водночас виконавець наголосив, що ролик не проти влади, а проти війни.

Я проти війни. Мене не цікавить держава. Я проти того, щоб люди вмирали,
- зізнався Моргенштерн.

Коли він таки випустив кліп, то став отримувати повідомлення з погрозами нібито від чеченців. Репер додав, що розуміє, що його не могли вбити тільки за кліп. Він переконаний, що ці погрози підлаштував саме Клюшин.

Ця шл***ра, коли почалася війна, першою мені написала: “Виклади Z у сториз, тоді зможемо повернутися в росію”,
- сказав Моргенштерн.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше учасниця “Холостяка” показала, як годувала з ложечки Моргенштерна. Той подякував їй українською мовою. Більше про це - у цій статті .