Шон Пенн, який раніше бачився з путіним, зізнався, що зараз би залюбки надер йому сідало

Новини шоубізнесу
4 054
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Журналістка

Шон Пенн
Фото: Getty Images

Зірка Голлівуду знову закликав захід надати більше допомоги Україні, аби зупинити ворога

Голлівудський актор і режисер не просто зустрічається з українкою , а докладає усі зусилля, аби допомогти Україні протистояти агресорці росії. Заради цього знаменитість не боїться бути критичним у своїх висловлюваннях, тому цього разу він припустив, як би повівся під час зустрічі з диктатором рф володимиром путіним. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

В інтерв'ю виданню BILD Шон Пенн в черговий раз вирішив нагадати заходу, наскільки важливою є допомога Україні у нинішній час. Актор і сам був свідком не однієї війни, при чому у В'єтнамі — ще бувши дитиною, а в Україні — під час початку широкомасштабної. Зірка Голлівуду не просто співчуває українцям, а й зняв документальний фільм про протистояння українців російській агресії. При чому зйомки цього проєкту Пенн почав ще у 2021 році, а у лютому 2022-го, коли рф почала повномасштабну війну, режисер знаходився у Києві та був свідком страшних подій перших днів війни.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На тлі такого досвіду Шон Пенн — один із тих, хто постійно нагадує Сполученим Штатам та іншим країнам, наскільки сильно Україна потребує допомоги. А сам же він, у співбесіді з журналістами, зізнався, що при зустрічі з путіним, який розвʼязав кровопролитну війну, він залюбки побив би російського диктатора.

Тепер я, напевно, ще сильніше усвідомлюю, наскільки цінне людське життя. Ми знаємо, що моя країна, США, зовсім не єдина, це скоріше Роз'єднані Штати Америки. А люди в Україні, навпаки, об'єдналися проти росіян. Ми, американці, можемо тільки повчитися цієї єдності. Бо Україна — це епіцентр людяності у світі. А людяність — ліки для душі. Я вірю в стійкість українців, які борються за кожну п’ядь своєї території, включно з Кримом. Ось чому ми не повинні допустити поразки в цій війні. Цього не повинно статися. Незалежно від того, демократи чи республіканці при владі.
Знаєте, я дитина війни у В'єтнамі. Я виріс на її жорстоких і злочинних картинах. Тому я ніколи не вірив, що зброя приводить до миру. Але зараз ми повинні дати Україні все, що у нас є, щоб зупинити цю війну,
— сказав Шон Пенн.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Шон Пенн заявив, що готовий віддати українцям свій Оскар . Свою статуетку актор та режисер хотів би перетворити на кулі, якими Україна знищуватиме ворога.