"Він - 100% європейський виконавець, а не те ото": Анастасія Приходько зізналася, кого хотіла б бачити в якості представника України на Євробаченні

Новини шоубізнесу
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Приходько
Фото: instagram.com/prykhodko_official

Артистка зізналася, що пісня Джері Хейл та Альона Альони не вразила її

Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка показала, який мала вигляд, коли була вагітною, вщент розкритикувала конкурсну композицію Джері Хейл та Альони Альони на Євробачення 2024. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, у себе в Instagram-Stories артистка зізналася, що їй не подобається пісня “Teresa & Maria”. Вона твердо переконана, що цього року Україну краще представив би епатажний артист Меловін з треком “Dreamer”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

27-річного виконавця Анастасія називає істинним європейським артистом та дякує йому за чудову композицію. Окрім того, вона заявила що підтримувала та вболівала за виконавця на національному відборі.

Яка Тереза! Він мав їхати на "Євробачення", я за нього вболівала. Він - 100% європейський виконавець, а не те ото. Браво, Melovin, крута робота!
- написала Приходько у себе в Indtagram Stories.
Пост Анастасії Приходько
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Приходько відправилася разом із коханим до тунелю кохання. У романтичному місці вона зробила своєму чоловікові дуже важливу обіцянку.