Анастасія Приходько відправилася разом із коханим до тунелю кохання: у романтичному місці вона зробила чоловікові важливу обіцянку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 414
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Приходько
Фото: instagram.com/prykhodko_official

Пара зачарувала романтичними світлинами

Популярна українська співачка Анастасія Приходько, яка здивувала знімками з підрослим сином, справді дуже рідко ділиться родинними ексклюзивами. Однак, в якості винятку, вона знову показала кадри з особистого життя. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цього разу виконавиця продемонструвала фоловерам свою прогулянку з чоловіком Олександром тунелем кохання. Отож пара поїхала до Клеваню (Рівненщина), аби погуляти цим мальовничим тунелем. Безумовно, таке романтичне місце вимагає пам'ятних світлин і Анастасія, вочевидь розуміючи це, зробила кілька знімків, якими зачарувала підписників у Instagram .

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, на першому кадрі Настя палко цілувала свого коханого, на іншій же світлині вона притулилася до його та обіймала. Цікаво, що саме у такому романтичному місті пара дала одне одному цікаві та символічні обіцянки.

Ми були у місто Клевань, де прийшли до "Тунелю кохання" та знов дали обіцянки бути разом все життя…
- поділилася знаменитість.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали Про те як Анастасія Приходько рознесла Ірину Фаріон після мовного скандалу. Мовознавиця розкритикувала українських військових, які говорять російською.