Відома українська акторка закрутила новий роман після розлучення: "Я з акторами зав'язала"

Новини шоубізнесу
3 855
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Зоряна Марченко
Фото: instagram.com/zorya_marchenko

Зоряна Марченко зізналася, чим займається її новий коханий та як вони познайомилися

Популярна українська акторка Зоряна Марченко зізналася, що після розлучення її серце знову не вільне. Виявилося, артистка будує нові стосунки. Ким є її обранець — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю Аліні Доротюк акторка відверто заговорила про особисте. Зоряна Марченко поділилася, що наразі у неї стало значно менше проєктів та зйомок, однак все одно її життя залишається досить насиченим та активним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А вся справа у тому, що окрім то, що знаменитість займається вихованням дитини, зараз вона також вибудовує нові романтичні стосунки. Як зізналася Зоряна, зараз вона знову перебуває у стосунках.

Я займаюся дитиною, школою, уроки, її танці. Кінець другого класу — це треба всі хвости підтягнути. І в мене є особисте життя. Чоловік і кохання у моєму житті є,
— зізналася акторка.

При цьому знаменитість підкреслила, що її коханий — повʼязаний з кіноіндустрією, проте не є актором. Виявляється, пара вже давно познайомилась під час зйомок одного з проєктів, проте торік їх спілкування відновилося і зараз вони разом.

Він не актор. Я з акторами зав'язала. Він має стосунок до кіно. Він працює на знімальному майданчику. Ми колись із ним давно познайомилися саме на знімальному майданчику. Тоді якось нічого не відбулося, був не час. Минулого року ми з ним знову зустрілися, і якось так,
— розсекретила Зоряна Марченко.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно стало відомо, що 32-річний Спартак Суббота заручився . Психолог подарував своїй коханій розкішну каблучку від відомого ювелірного бренду.