"Що не день, то якісь пригоди": Анастасія Приходько про те, як на її концерті розірвався прожектор (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 690
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Анастасія Приходько
Фото: instagram.com/prykhodko_official

Інцидент стався під час шоу у Чигирині

Популярна українська артистка Анастасія Приходько, яка зізналася, кого хотіла би бачити в якості представника України на Євробаченні, ошелешила історією про те, як під час її концерту у Чигирині (Черкаська область) вибухнув прожектор. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це знаменитість розповіла на своїй офіційній сторінці в Instagram-Stories. Інцидент стався у Чигирині. Саме там Настя виступала 17 квітня.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Отож, Приходько заявила, що не на жарт злякалася. Ба більше, вона серйозно замислилася що її варто сходити до церкви, так як під час її концертного туру “Холодно” останнім часом стаються неприємні події.

У мене під час концерту вибухнув прожектор…Що не день, то якісь пригоди. Треба до церкви! Дякую, Чигирине, за підтримку!
– поділилася знаменитість.
Instagram-Stories Анастасії Приходько
Скриншот

Окрім того, селебритіс відверто зізналася, як їй виступати на території Черкаської області. Зокрема, Приходько зізналася, що стала свідком доволі частих повітряних тривог. Співачка каже, що їй страшно, коли під час обстрілів вона знаходиться у місці, в якому не орієнтується, так як не знає його.

У Черкасах так багато тривог. Я коли вдома, то не так хвилююсь. Коли я десь у незнайомому місті, то просто лячно,
- підсумувала артистка.
Instagram-Stories Анастасії Приходько
Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Анастасія Приходько показала, який мала вигляд, коли була вагітною. Артистка щемливо привітала свого сина з 3-річчям.