"У мене були такі думки": популярна українська ведуча допускає можливість своєї мобілізації на передову (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
790
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Радіоведуча Соня Сотник
Фото: ТСН

Селебритіс вже встигла пройти курси з військової підготовки

Відома українська виконавиця та радіоведуча Соня Сотник несподівано здивувала заявою про готовність захищати Україну на фронті зі зброєю в руках. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це Соня розповіла у своєму інтерв’ю відомому проєкту ТСН.ua “Наодинці”. Вона переконує, що якщо виникне така потреба, то вона зможе воювати на рівні з усіма.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ба більше, задля того, аби бути обізнаною в цій справі, радіоведуча вже встигла взяти участь у відповідних курсах з військової підготовки. Жінка здобула спеціальність операторка дрону. Проте, окрім вище зазначеного, зірка планує відновити заняття зі стрільби, а також почати займатися спортом. На рахунок питання можливої мобілізації Соня радилася зі своїм чоловіком-військовим.

У мене були такі думки. Тому я пройшла курси БпЛА, я – операторка дрону. Я готова стати в стрій. І ми з Михайлом (чоловік – прим. ред.) вже говорили і він сказав поки давай… Але цей момент може настати будь-коли. Я не дуже добре стріляю, але я хочу підтягнути. Закинула зараз тир, треба буде повернутися. І фізично треба підготуватися, тому що всі знають, що я ненавиджу спорт. Я людина "антиспорт" і мені треба… Але все можливо,
- зізналася Соня Сотник.

Дивитися з 58:44

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як відомий український актор Дмитро Сова відправився захищати Україну на передову. Цікаво, що на початку широкомасштабного вторгнення рф на територію України він відвідав військкомат, проте тоді йому сказали, що перетелефонують.