Періс Гілтон вперше показала свою доньку, яку приховувала від публіки усі 5 місяців (ФОТО)

Новини шоубізнесу
1 608
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Періс Гілтон
Фото: instagram.com/parishilton

Світська левиця викликала фурор результатом нової сімейної фотосесії з чоловіком та їх двома дітьми

Відома світська левиця Періс Гілтон вперше показала свою донечку , що народилася у листопаді 2023 року. Зірка тривалий час приховувала обличчя малечі, проте нарешті показала світові, як виглядає дівчинка з незвичайним імʼям — Лондон.

На своїй сторінці в Instagram Періс Гілтон часто ділиться не тільки власними світлинами, але й зачаровує кадрами свого сина Фенікса. Проте до нещодавно публіка навіть гадки не мала, як виглядає молодша дитина світської левиці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але, днями знаменитість все ж поділилася з прихильниками кадрами з нещодавньої сімейної фотосесії. Цього разу родина зібралася у повному складі — сама Періс Гілтон, її чоловік, американський підприємиць Картер Реум, та їх діти — син Фелікс і донька Лондон.

Періс Гілтон
Фото: instagram.com/parishilton
Представляю вам Лондон Мерілін Гілтон-Реум. Я мріяла мати доньку на ім'я Лондон, скільки себе пам'ятаю. Я дуже вдячна, що вона тепер зі мною. Я щиро ціную кожну мить, проведену з нею. Мої янголята показали мені справжню любов, про яку я навіть не здогадувалася,
— підписала родинні кадри світська левиця.
Періс Гілтон
Фото: instagram.com/parishilton
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Періс Гілтон влаштувала розкішне святкування Дня народження сина . З цієї нагоди зіркова матуся влаштувала вечірку “Ті, що живуть під водою”, яка була у стилі мешканців підводного царства.