Відомий блогер заявив, що Камалія розлучилася з чоловіком-мільярдером через власну зраду (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
12 529
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/kamaliyaofficial

Богдан Беспалов приголомшив ймовірною причиною розриву стосунків Камалії та Захура

Розлучення співачки Камалії, фото закривавленого обличчя якої злили у Мережу, стало приголомшливою новиною для багатьох. Проте чому саме вона розлучилася з мільярдером Захуром — пара не розсекречувала. Але, нещодавно, це зробив відомий блогер-пліткар. Усі подробиці дізнавайтеся на Хочу!

У своєму новому відео на YouTube Богдан Беспалов заявив, що знає справжню причину розставання співачки Камалії з її чоловіком. Про це йому повідомили особисті джерела, імʼя яких він не став розкривати.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, виявилося, що ще бувши заміжньою Камалія закрутила роман на стороні, про який згодом дізнався її чоловік Захур. При чому тоді мільярдер готовий був пробачити артистці зраду, однак сама вона вирішила розлучитися з ним та почати будувати серйозні стосунки з коханцем на імʼя Міша.

Камалія та Захур справді розлучилася в минулому році. А все через те, що вона закохалася в Мішу. Це той чолов'яга, який, за чутками, її лупцює. Співачка почала зраджувати в шлюбі і Захур готовий був її пробачити. Коли він дізнався, то сказав: "Окей, я забуду, закрию очі, тільки припини це робити". На що Камалія відповіла: "Ні, я обираю іншого" і пішла до нього. Вона повернулася в Україну і почала з ним жити, а в порівнянні з Захуром, то в нього взагалі грошей немає,
— розповів Богдан Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Камалія зворушила світлинами з доньками, які живуть з батьком за кордоном. Артистка показала, як зараз вони виглядають .