Любовна інтрига зі світу блогерів: Даша Квіткова розкрила правду про свої стосунки із засновником Telegram-каналу

Знаменитості
7 334
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Даша Квіткова
Фото: instagram.com/kvittkova

Блогерка відповіла на чутки про роман зі знаменитим засновником Telegram-каналу "Труха"

Світ шоубізнесу знову обговорює скандальні чутки про особисте життя блогерки-мільйонниці Даші Квіткової, яка зізналася, чи сідає за кермо після влаштованої ДТП. Згідно з останніми поголосками, вона має роман з Максимом Лавриненком , засновником популярного Telegram-каналу "Труха". Однак сама Даша заперечує такі твердження.

Останні тижні почали розходитися чутки про стосунки Даші Квіткової та Максима Лавриненка, який має дружину. Однак сама зірка розчарувала усіх шанувальників, оприлюднивши свої коментарі на цю тему. Виявилося, блогерка навіть не знайома з чоловіком, з яким, за чутками, її неодноразово помічали разом. Про це вона розповіла у коментарі проєкту “Тур зірками”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Цікаво, що саме Богдан Беспалов, відомий оглядач українського шоубізнесу, розповсюдив ці твердження. Але, за словами Даші, вона ставиться з гумором до подібних пліток, наголошуючи, що її серце наразі вільне.

Я ніколи не зустрічала цього чоловіка, навіть не знаю. Там десь сказали, що нас консьєржка побачила разом, але в мене в під'їзді двоє охоронців чоловіків, тому хто там нас побачив — не знаю,
— каже Даша Квіткова.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, також Даша Квіткова відповіла на закиди свого колишнього чоловіка, ніби вона не мала до нього почуттів. Блогерка розсекретила, чи спілкується з Нікітою Добриніним.