"Я обожнювала Пивоварова до того, як він став співаком": Соня Сотник прокоментувала провокативну поведінку артиста на сцені

Новини шоубізнесу
7 300
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Артем Пивоваров

Радіоведуча зізналася, як ставиться до творчості одного з найпопулярніших українських артистів сьогодення

Українська співачка і радіоведуча Соня Сотник, яка жила зі Святославом Вакарчуком , висловилася щодо ранньої творчості відомого співака Артема Пивоварова. Знаменитість зізналася, що раніше була ледь не фанаткою артиста, однак це було ще до того, як про нього дізналася вся Україна. Що саме так захоплювало Соню — дізнавайтеся нижче!

В інтервʼю YouTube-проєкту “Наодинці” Соня Сотник зізналася, що частіше за все треки, що стають хітами, особисто їй не подобаються. Не виключенням є і композиції Артема Пивоварова, які з премʼєрами стрімко вриваються в музичні чарти. При цьому, поведінка Артема на концертах, за яку його дехто хейтить , навпаки подобаєтья Соні, оскільки видно, що співак кайфує від сцени і комунікації зі слухачами.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Втім радіоведуча зазначила, що рання творчість Пивоварова їй була до душі. Зокрема йдеться мова про той час, коли співак не був відомий на широку аудиторію як поп-артист, а виступав з пост-хардкорним гуртом.

Я обожнювала Пивоварова до того, як він став співаком, коли гроулив (вокальний прийом, схожий на ефект гарчання – прим. ред.) і кричав. Все, що він співає, мені не подобається, але так, як він себе поводить на сцені, мені дуже подобається. Пісні — ні, жодна. Пивоваров — це одне довге класне "Рандеву". От ніяк не можу почути іншу пісню. Якщо він повернеться в гроул і рок-н-рол, я респектну,
— каже Соня Сотник.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але ж, попри все, Артем Пивоваров став першим українським співаком, який зіграв поспіль три сольні концерти у столичному Палаці спорту. До слова, під час виступу першого дня до нього доєдналася Klavdia Petrivna , разом з якою вони вперше заспівали спільну пісню, яка вже незабаром буде доступна на усіх музичних платформах.