Артем Пивоваров розповів про секретний ритуал перед виходом на сцену: без цього на концерті можуть початися конфузи

Новини шоубізнесу
1 440
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Артем Пивоваров, фото
Фото: instagram.com/pivovarovmusic/

Відомий український артист та учасник шоу "єПитання" на Новому каналі розповів, що йому допомагає подолати стрес та віднайти внутрішній баланс

Артем Пивоваров, який не так давно несподівано заговорив про батьківство , поділився з прихильниками порадами, що допомагають долати стрес. Читайте далі!

Як впоратися з тривожністю? Одне з найпопулярніших запитань українців протягом останніх років, яке з кожним днем великої війни стає дедалі актуальнішим. На жаль, ми звикли жити в постійному стресі. Та все ж треба знаходити шляхи подолання хвилювання та негативних емоцій. Лайфхаками стабілізації внутрішнього стану поділився український артист Артем Пивоваров. Про це розповідає пресслужба Нового каналу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Мені дуже пощастило, бо маю один з найсильніших стимулів, яке придумало людство — це музика. Музика завжди допомагає мені перемикатися. Я поринаю в зовсім інший світ, інший вимір. І там намагаюся вирівнювати той баланс, до якого ми всі намагаємося приходити під час повномасштабного вторгнення. Мені пощастило що моя професія — це не зовсім робота. Як казав Конфуцій: "Знайди собі роботу до душі, і ти ніколи не будеш працювати". Ще допомагає література. Нещодавно прочитав не дуже популярну книгу "Тибетська книга мертвих". Якщо брати щось більш художнє й відоме, то мені подобається Джек Лондон "Мартін Іден",
— каже Артем за лаштунками шоу Нового каналу "єПитання".

Також Пивоваров розповів, що робить, аби віднайти рівновагу та "зловити" правильний настрій перед виступом. Виявляється, в артиста є свій секретний ритуал перед виходом на сцену:

Ми обов'язково всією командою обіймаємося. Були ситуації, коли не встигали зробити цей ритуал, і тоді відбувалися конфузи. Тому ми намагаємося завжди обмінятись енергією та насититися під час обіймів, щоб потім віддати все це людям. Що стосується мене особисто, то ще перед виходом до команди я налаштовуюся медитаціями або дихальними практиками. Також практикую цвяхостояння. Все, щоб привести себе в бойовий стан. Публіка хоче сприймати артиста таким, яким звикла. А ми ж усі живі люди, в нас буває різний настрій. Тож аби "вирівняти" себе й повернути в дієвий баланс, я завжди налаштовуюся самостійно.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Також раніше Артем Пивоваров відповів, чи перебуває у законному шлюбі . Дізнайтеся, чи не стало на одного холостяка менше в українському шоубізнесі.