Молода дружина Остапчука домагається звільнення працівниці МОН через один недоречний коментар: ось що сталося

Новини шоубізнесу
851
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Катерина Полтавська та Володимир Остапчук
Фото: instagram.com/poka.tya

Катерина Полтавська підійняла галас та не збирається закривати очі на те, як її намагаються цькувати у соцмережах

Третя дружина Володимира Остапчука, яка схудла на 10 кілограмів , не стала терпіти цькування хейтерів, тому вирішила надати публічного розголосу ситуації, яка з нею сталася днями. Так, у соцмережах Катерина Полтавська висвітила конфлікт, що стався в неї з працівницею МОН Марією Сімак. Що саме сталося між ними — розповідаємо нижче!

У себе в сторіз Катерина Полтавська продемонструвала один з хейтерських коментарів щодо її стосунків з відомим шоуменом. Проте коли зʼясувалося, що його залишила працівниця Міністерства освіти й науки України, блогерка вирішила не закривати очі на цю ситуацію.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Через соцмережі Катерина звернулася до МОН, аби отримати публічну відповідь від держслужбовців. Адже, за словами дівчини, її публічний статус — не означає, що вона має терпіти цькування у свій бік.

Я написала головним у Міністерстві. Продовження роботи Марії на цій посаді буду вважати, як підтримку булінгу та цькування з боку МОН. Це моя офіційна позиція,
— зазначила Каетрина Полтавська.
Фото: instagram.com/poka.tya

Цікаво, що дівчина, яка написала Полтавській недоречний коментар, після розголосу видалила повідомлення і звернулася до Каетрини особисто. Проте замість того, аби вибачитися, Марія заявила, ніби не писала жодного повідомлення дружині Остапчука та й зовсім на неї не підписана.

Фото: instagram.com/poka.tya

Однак сама Катерина Полтавська не вірить у такі виправдання та заявила, що готова навіть на розслідування із залученням кампаніх Meta. А вразі чого — навіть готова звернутися до поліції.

Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Володимир Остапчук та його 23-річна обраниця вразили мережу ефектними фото . Таким чином зірки перестали приховувати, що вони одружені.