"Тьоть, отстань…": Молода дружина Остапчука їдко прокоментувала слова його колишньої про нездійсненний подарунок будинку

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Володимир Остапчук та Катерина Полтавська
Фото: instagram.com/poka.tya

Схоже, між колишньою та нинішньою дружинами Володимира Остапчука, розгорається серйозний конфлікт

Епопея з розподілом будинку між Володимиром Остапчуком та його колишньою дружиною Христиною Горняк вже тягнеться не один місяць. І навіть враховуючи те, що шоумен вже наново одружився, поладнати з екскоханою йому так і не вдалося. Ба більше, натомість у славнозвісному будинку він вже встиг прописати третю дружину .

Принаймні про це минулого тижня розповіла Христина Горняк. Блогерка запевнила, що спочатку Володимир Остапчук хотів подарувати їй будинок. Та сама Христина відмовилася від такої пропозиції, вважаючи, що усе майно, що було нажите у шлюбі, має розподілитися між ними порівну.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але ж, як відомо, ексзакохані донині не поділили спільне помешкання. Натомість Остапчук разом зі своєю третьою дружиною Катериною Полтавською продовжує відбудовувати будинок, та за словами Горняк, навіть прописав там 23-річну кохану.

Втім у цю ситуацію публічно вирішила втрутитися сама Катерина Полтавстька. І хоча не називаючи імен, втім звернулася до ексдружини у своїх соцмережах.

Тьоть, отстань…
Можу хоч майбутніми дітьми присягнутися, що жодного слова поганого не написала їй анонімно... Але людина вирішила вірити анонімним акаунтам, яким тільки й треба було, щоб ми влаштували публічний цирк. Ну, може так простіше переживати, не знаю. Тому тепер будемо сміятися разом,
— написала Катерина Полтавська.
Катерина Полтавська
Фото: instagram.com/poka.tya
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Христина Горняк вперше розповіла про своїх батьків. Виявляється, її тато був впливовою людиною, а його минуле повʼязане з політичною діяльністю Медведчука .