"Була на куражі": епатажна Монро розсекретила деталі свого першого інтиму (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 601
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Травесті-діва Монро
Фото: instagram.com/monritta

Травесті-діва заявила, що в той день випила зайвого

Популярна українська медійниця та травесті-діва Монро, яка зізналася, що вже майже пів року як має нове прізвище, відверто розсекретила, яким був її перший сексуальний досвід. Подробиці - в нашому матеріалі.

Як виявилося, Монро не надто в захваті від обговорення свого першого разу, адже коли він стався, зірка була у стані алкогольного сп'яніння. Ба більше, її секс був без захисту.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, знаменитість радить усім прихильникам не ставати на ці граблі та не повторювати її помилок. Вона також зауважила що її досвід - це наслідки відсутності статевого виховання. До речі, Монро не стала називати, з ким саме у неї був інтим. Вона також не розсекретила вік, коли вступила у близький зв’язок. При цьому, вона навіть зверталася до психотерапевта з приводу цієї історії.

Перший секс був без презерватива і це жахливо. Була на куражі, на емоціях, у стані алкогольного сп'яніння. Це наслідки відсутності і шкільного статевого виховання, і в сім'ї. Мене не навчили правильної тілесності. Я соромилася свого тіла. Тільки зараз я пропрацьовую це зі своїм психотерапевтом.
- резюмувала травесті-діва в коментарі блогеру Леоніду Поліщуку.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Монро розсекретила, скільки коштує її лук. Як виявилося, парфуми зірки дорожчі за пальто.