Травесті-діва Монро зізналася, що обмірковувала еміграцію

Знаменитості
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Популярна травесті-діва Монро, яка показала зміни у зовнішньості , висловила своє ставлення до заклику перемовин з країною-агресора. Зірка зізналася, як реагує на такі інформаційні суперечки між українцями та чи планувала виїхати жити в іншу країну. Больше подробць дізнавайтеся на HOCHU.ua!

У своєму Insta-блозі Монро підняла тему перемовин з росією щодо миру. Травесті-діва пригадала перший період повномаштабної війни та зізналась, що не могла тоді усвідомити, що відбувається довкола. Тоді вона активно намагалася допомагати, проте всередині була розгублена.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж таки побачивши неабияку єдність українського народу Монро зрозуміла, що недарма вона зробила вибір залишитися жити в Україні, ще коли мала можливість вільно виїзжати за кордон. Тепер же вона впевнена, що обʼєднавшись ми переможемо ворога, не йдучи йому на поступки.

І з початку війни, моя віра в українців тільки підкріплювалася. 
Між нами, я була трохи в ах*є, як в надскладні часи, ми вміємо єднатися!
Я назавжди запам'ятала 25 лютого, я чапаю в маркет повз воєнкомата, а там стільки людей, наче міні Майдан. Чоловіки, жінки, всі зосереджені.
В соц.мережах всі в єдиному пориві намагаються бути корисними...і це настільки було потужно, злагоджено і душевно, що я вперше захопилася українцями! Ого! Оце так нація...
А потім щось сталося...знову... 
І я не розумію чому?!

– висловилася Монро.

Зірка соцмереж зазначила, що Україна продовжує вдосконалювати свої сили на фронті, в той самий час як росіяни активно намагаються атакувати наш народ на інформаційному рівні. Тому Монро закликає не опускати руки та перестати говорити, що мирні перемовини ніби можуть закінчити цю війну.

Майже Два роки після початку повномасштабної! Так, є жертви. Великі. Серед військових та цивільних, але це війна. Так, були надії, але ніхто не давав гарантії. Так, є проблеми в керівництві держави, міст, регіонів, але є досягнення і їх більше.
Ще рік тому ми б сиділи в темряві, без звʼязку і тепла.
А зараз ви читаєте цей пост в теплих квартирах.
І я хочу спитати (голосом Юлії Тимошенко) : українці, що сталося, що ви просите про перемовини, що ви скиглите про втому і "прості люди страждають"?

– додала травесті-діва.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно ми розповідали, що 45-річна травесті-діва Монро  пішла вчитися в універ . Знаменита блогерка навчатиметься на магістерському рівні!