"Наш біль": Джамала розсекретила причину того, чому тримає дистанцію з родичами з Криму (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
15 387
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співачка Джамала
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Артистка заявила, що безпека для неї є вкрай важливою

Знаменита українська співачка Джамала, яка стала офіційною речницею на Євробаченні від України, розповіла, чи спілкується зі своїми родичами з окупованого Криму. Подробиці - в нашому матеріалі.

Відтак, як повідомила селебритіс, зв'язуватися з рідними, які лишилися жити на анексованій території, вона не поспішає. Причина втому, що Джамала розуміє, що в такий спосіб може нанести непоправну загрозу цим людям або їхній свободі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Артистка згадала, що в Криму є багато кримських татар. Окупаційний режим позбавив їх волі лише за сказану позицію. Отож, незважаючи на численні спільні проєкти з татарами, артистка задля їхньої безпеки майже не спілкується з ними.

Рідко, але спілкуюся. Бо, на жаль, навіть автентичні кримськотатарські музиканти, які брали участь у запису, не хочу наражати їх на небезпеку. Ми всі розуміємо, що Крим у нас просто лідирує по кількості людей, який ув'язнили на 18-25 років. Це понад 250 ув'язнених і, на жаль, всі вони є кримськими татарами. Це, дійсно, наш біль, бо в Криму робиться спротив. Я намагаюся зайвий раз не дратувати та не чіпляти. Тим паче я і сама заарештована РФ і оголошена ними в розшук в Інтерпол. На їхню думку, я поплічниця тероризму. Тому я зайвий раз намагаюся не спілкуватися зі своїми родичами,
- поділилася в інтерв’ю Новини.LIVE переможниця Євробачення 2016.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як глибоко вагітна Джамала запалила під трек Дмитра Монатіка. Прихильники були в захваті.