Вагітна Джамала розповіла, в якій країні буде народжувати (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
22 051
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джамала з чоловіком
Фото: instagram.com/jamalajaaa

Зірка заявила, що хоче зробити партнерські пологи

Відома українська співачка, переможниця Євробачення 2016 Джамала, яка розсекретила стать своєї майбутньої дитини, зізналася, де саме буде народжувати. Подробиці - в нашому матеріалі.

Про це виконавиця повідомила в програмі Люкс ФМ. Отож, знаменитість вирішила, що її пологи пройдуть в Україні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

До того ж, вона хоче зробити їх партнерськими задля того, щоб її коханий Бекір Сулейманов підтримував її. Цікаво що цей досвід буде не першим у їхньому житті, адже до цього подружжя практикувало такий вид пологів.

Так, думаю, буду народжувати вдома в Україні. Завжди плануємо партнерські пологи. Ми робили це перший раз, другий і сподіваюся, що буде й третій,
- повідомила співачка в програмі "Люкс ФМ".

Окрім того, артистка розповіла про те, як широкомасштабне вторгнення вплинуло на їхнє життя з чоловіком. Джамала твердо переконана, що проведення часу разом зміцнило їхні стосунки.

Ми як і кожна родина… Не буду говорити, що все бездоганно, але ми завжди знаходимо компроміси. Ми працюємо разом, їздимо багато збираємо коштів для України і це така відповідальність. На моєму чоловікові перевірити, звідки ця організація, чи вона чесна. Тобто у нього додатковий стрес у вигляді менеджменту й не просто бути моїм чоловіком. Тому я намагаюся підтримувати його, а він – мене. Мені здається, наші стосунки зміцнилися,
- розповіла артистка.

Дивитися з 1:05

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Джамала стала лауреаткою національної премії України імені Тараса Шевченка. Співачка отримає непогану премію за альбом QIRIM.