Коли вік - не перепона: 60-річна Алехандра Родрігес тріумфувала на престижному конкурсі краси

Новини шоубізнесу
9 079
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Алехандра Родрігес
Фото: Скриншот

Тепер жінка має статус "Міс Всесвіт Буенос-Айрес"

Нещодавно інформаційний простір сколихнула новина про те, що 60-річна Алехандра Родрігес змогла здобути перемогу у конкурсі краси “Міс Всесвіт Буенос-Айрес”. Подробиці - в нашому матеріалі.

Цікавим є те, що жінка стала першою, кому вдалося тріумфувати на цьому дійстві у такому віці. Відтак, тепер Олександра буде презентувати столицю на національному конкурсі.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

25 травня вона буде змагатися з учасницями, які набагато молодші за неї. Про це написало видання Independent .

Зазначимо, що Родрігес працює адвокаткою та журналісткою. Вона прихильниця здорового способу життя. Це й не дивно, якщо у свої 60 жінка має неймовірний вигляд. Варто зауважити, що минулого року до участі у “Міс Буенос-Айрес” допускалися лише учасниці від 18 до 28 років. Проте тепер, коли обмеження зняли, конкурс набув виняткової пікантності.

Я дуже рада представляти нову парадигму в конкурсах краси, тому що ми відкриваємо новий етап, на якому жінка – це не лише фізична краса, а й інший набір цінностей. Я думаю, що судді побачили мою впевненість і мою пристрасть,
– сказала нова “Міс Всесвіт Буенос-Айрес" .
Пост Алехандри Родрігес
Фото: Скриншот

Відтак, подейкують, що Алехандра може претендувати на корону “Міс Аргентина”. Якщо вона її здобуде, то зможе взяти участь у міжнародному конкурсі “Міс Всесвіт”.

Пост Алехандри Родрігес
Фото: Скриншот
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як 47-річна гімнастка Тетяна Гуцул перемогла на конкурсі краси у США. Спортсменка виїхала з України після успіху на Олімпіаді-1992.