"Він мені сказав прямо, що не хоче бути зі мною": Раміна пригадала, як розходилася з Євгеном Проніним (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 834
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Блогерка Раміна
Фото: піар-служба Раміни

Блогерка зауважила, що довго намагалася зберегти стосунки

Відома українська блогерка Раміна Есхакзай, яка зізналася як проходять її побачення із загадковим обранцем, пригадала свої попередні стосунки та розповіла, як вони розвивалися, та як їй доводилося їх рятувати. Подробиці - в нашому матеріалі.

Отож, днями Раміна записала подкаст зі своїм колишнім бойфрендом Євгеном Проніним, а так блогером та ведучим Євгеном Яновичем. Зірки обговорювали тему стосунків та екологічного (мирного) розставання, коли вже більше нічого зробити, себто врятувати кохання.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Відтак, медійниця чесно зізналася, що вони з Проніним боролися за своє кохання. Ба навіть пара ходила на відповідну терапію. Врешті-решт Раміна подякувала Євгену за те, що зустріла його і за те, що розходиться з ним.

Коли ми розсталися, це для мене було повне розчарування. Я із цією людиною планувала прожити все життя, це був план і ми його дотримувалися. Я була зациклена в стосунках на тому, щоб у майбутньому ми пройшли марафон із випробувань, ніж насолоджувалася тим, що є. Для мене це була трагедія, що мені зробили пропозицію, 5 років прожила з людиною і на цьому все. Я хотіла говорити людям погане про Женю, тому що він мене, як жінку поранив. Він мені сказав прямо, що не хоче бути зі мною, придумав максимально тупу причину розставання: що його втомило, що я постійно запізнююся. Я відповіла, що, коли почали зустрічатися, ти цього не помічав? Він мені потім сказав: “Раміна, ти настільки крута, що я навіть не можу дотягнутися до тебе”, - такі дві різні причини. коли нарешті змогла пробачити колишньому: Він мені написав душевне повідомлення, “Раміна, те, що наші стосунки не вдалися, для мене теж така трагедія, як і для тебе. Я так само переживаю це, як особисту невдачу. Ми з тобою не спілкувалися майже рік. У мене змінилося бачення життя, ті люди, з якими я думав, що не буду спілкуватися, виявилися прикольними і я з ними спілкуюся”. Він написав велике повідомлення, сказав просто “вибач”. У мене були сльози на очах, наче я чекала це повідомлення цілий рік, і я відповіла йому: “Женя, ти виявився нормальною людиною”. І після цього повідомлення у мене не було бажання про Женю казати щось погане, я поставилась до нього, як до звичайної людини. Дуже раджу всім чоловікам і жінкам сходити до фахівця, який допоможе вам пережити розставання.
- резюмувала блогерка.

Дивитися з 08:35

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Раміна згадала, як закінчувала стосунки з Віталієм Козловським. Вона зазначила, що коли розходилася з Віталієм, то вони говорили одне про одного погані речі.