Оце так вихід! Шерон Стоун з’явилась на публіці у незвичайному вбранні (ФОТО)

Новини ТВ-шоу
Хіцька Наталія

Хіцька Наталія

Редактор стрічки новин

Шерон Стоун, яка у свої 65 років зачаровує молодим виглядом , відвідала захід у Лос-Анджелесі. Акторка вбралася у сукню незвичайного дизайну, яка викликала справжній фурор! Пропонуємо роздивитися її вбрання ближче - у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

У неділю, 19 листопада, акторка Шерон Стоун відвідала захід Divas Simply Singing у Лос-Анджелесі. Він присвячений поінформованості про здоров’я і проводився на честь Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом.

Поява знаменитості на заході не залишилась непоміченою. А все тому, що акторка вбралася у вельми незвичайне вбрання - сріблясту мінісукню, що мала високу горловину, рукава-рюші та асиметричний фасон (ззаду воно набагато довше, ніж спереду). Доповнювали образ Стоун чорні чоботи-лосини на підборах, клатч-коробка з камінням в тон вбранню, а також кілька прикрас. Своє світле волосся вона зачесала назад та одягла обруч. Також акторка зробила макіяж з червоною помадою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
Фото: Getty Images
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Раніше ми писали, що Шерон Стоун розповіла, як позбулася опіки над сином під час розлучення з Філом Бронштейном. Чому багато років зірка не розповідала про причини такого рішення - дізнавайтесь у цьому матеріалі на HOCHU.ua.

Фото: Getty Images