Щойно приїхали, і вже вразили: Джері Хейл та Альона Альона провели першу репетицію свого перформансу на Євробачення 2024 (ФОТО)

Новини шоубізнесу
5 613
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Джері Хейл та Альона Альона
Фото: instagram.com/alyona alyona official

Артистки здивували своїми образами

Сьогодні, 27 квітня українські співачки Джері Хейл та Альона Альона, які представили лайв-версію пісні “Teresa & Maria”, вперше вийшли на сцену Євробачення 2024 та провели прем’єрну репетицію свого конкурсного треку. Подробиці - в нашому матеріалі.

Українські представниці, які мають непогані шанси на перемогу, дійсно здивували своїми образами, в яких вийдуть на сцену у Мальме. Як бачимо, український номер буде дуже масштабним.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Вочевидь, перформанс буде у кількох тонах. На одній із світлин сцена під час виступу українок світиться вогняним кольором. На іншому кадрі присутнє біле освітлення.

На одному з кадрів можна побачити, що Джері стоїть на імпровізованій височині. Вона одягнена у максимально просте, вільне плаття. Альона ж одягла своєрідний плащ-балахон.

Кадри з першої репетиції alyona alyona та Jerry Heil на сцені Євробачення-2024! Як вам?
- написали у телеграм-каналі Євробачення Україна.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як у Мережі з’явилися перші світлини сцени Євробачення. Цього року очікується масштабне шоу.