Приголомшлива! Jerry Heil похизувалась звабливим вбранням на репетиції до Євробачення (ФОТО)

Новини шоубізнесу
2 404
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Джері Хейл, фото
Фото: instagram.com/thejerryheil/

Українська співачка показала струнку фігуру в ефектному вбранні

Jerry Heil, яка, за чутками закрутила роман з молодою артисткою власного лейбла, потішила шанувальників гарячими знімками. Свіжі фото з Мальме дивіться в нашому матеріалі!

У шведському місті Мальме, де пройде Євробачення-2024, українська представниця Jerry Heil здивувала своїх прихильників новим образом. Зірка засвітила струнку фігуру. Співачка не втрималася і поділилася відповідними кадрами на своїй сторінці в Instagram.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Related video

Під час перерв між інтенсивними репетиціями до Євробачення Jerry Heil вирішила показати свій новий стильний образ. Співачка опублікувала знімки, на яких позувала в жіночному та елегантному вбранні. Jerry Heil обрала обтислу напівпрозору спідницю чорного кольору та об'ємну шовкову сорочку молочного кольору.

Артистка доповнила свій наряд чорною краваткою, білими кросівками та масивним металевим браслетом. Виразні стрілочки підкреслили очі зірки, а волосся виконавиця заплела у нестандартну косу.

Прихильники Jerry Heil залишили чимало коментарів під світлинами Jerry Heil. Ось такі слова написали вони: "Приголомшлива", "Це так круто виглядає, чарівна! 😍", "Яка гарна🥹💋🫶🏻", "Яно, ти неймовірнааа❤️‍🩹".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що alyona alyona та Jerry Heil підбили підсумки першої репетиції перед Євробаченням 2024. Представниці зізналися, що буде ще змінено в їх номері перед першим півфіналом.