Jerry Heil закрутила роман з молодою артисткою власного лейблу... Чутки про це розпустив відомий блогер (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 775
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Кажанна та Jerry Heil
Фото: instagram.com/kazhanna_

Богдан Беспалов несподівано заявив, що насправді відома співачка не перебуває у стосунках з хлопцем, якого раніше показувала аудиторії

Відома співачка Jerry Heil, яка вже незабаром представить Україну на Євробаченні , намагається тримати особисте життя в таємниці. Натомість увагу своїх прихильників вона намагається акцентувати на творчості, з якою намагається вийта на міжнародну арену. І все ж, як показує практика, особисті стосунки знаменитості досі є темою для активних обговорень у Мережі.

Наприклад, днями Богдан Беспалов неочікувано заявив, що насправді Джеррі Хейл не зустрічається з хлопцем, якого раніше представляла публіці, як свого бойфренда . Натомість, за словами блогера-пліткаря, насправді співачка перебуває у стосунках з іншою артисткою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Кажанна та Jerry Heil
Фото: instagram.com/kazhanna_

У своєму новому відео Богдан видав, що другою половинкою Джеррі Хейл є підопічна її власного лейблу NOVA MUSIC. Нею, за словами блогера, виявилася співачка Кажанна, що стала особливо популярною у Мережі після виходу пісні “Плач”.

Так, серйозно, ходять певні чутки. Досить часто, з різних сторін, від людей, які між собою навіть не знайомі. Вони розповідають про “теплі обійми” дівчат.
Взагалі, що там зараз відбувається? Бо Jerry Heil нам заявляла свого бойфренда і показувала навіть його світлину, все серйозно, оця вся драматургія дешевого піару. Будемо спостерігати,
— заявив Беспалов.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями Альона Альона та Джері Хейл представили life-версію “Teresa & Maria” з якою вони підкорюватимуть Євробачення. Співачки вразили прихильників абсолюно іншим звучанням.