Аліна Гросу зізналася, що розірвала заручини з відомим актором через зради: "Він освідчився дуже гарно, римовано…"

Новини шоубізнесу
6 547
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу
Фото: instagram.com/alina_grosu

Зірка вперше розповіла про стосунки, які тривалий час тримала в таємниці

Відома українська співачка Аліна Гросу вразила своїх шанувальників офіційним підтвердженням про своє друге заміжжя , розкривши при цьому дотепер невідомі деталі про свої минулі стосунки. Зокрема — з відомим актором, який її зраджував. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

На своїй офіційній сторінці в TikTok, Аліна Гросу вперше розповіла про відносини з популярним актором, які розпочалися між її першим і другим шлюбом. Вона не назвала імені цього чоловіка, але підкреслила, що це була дуже публічна особистість, і вони були разом приблизно рік.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами Гросу, її стосунки з загадковим актором розвивалися швидко, тому вони навіть оселилися разом. Проте, через різні відрядження, Аліна Гросу почала підозрювати коханого у невірності. Та й насправді інтуїція не підвела співачку, адже вона особисто стала свідком, як актор фліртував з іншою жінкою.

Так сталося, що моя історія почалася між моїм першим і другим шлюбом. Ви ніколи не чули, що я була в стосунках із цією людиною, Інтернет про це не знає. Але це також дуже публічна людина і це актор. Це не те, про що ви подумали! Стосунки тривали близько року.
Я почала зніматися в одній картині, де також знімалася ще одна людина, будемо його називати "Андрій". Він одразу ж багато уваги мені приділяв,
— розповіла Аліна Гросу.

Пізніше, Аліна стала свідком того, як її коханий проводив час з іншими жінками у караоке-барі. Тоді артистка навіть знайшла фотографії, що засвідчили його зраду. Попри всі спроби виправити відносини, згодом чоловік Аліни Гросу знову зрадив, тому співачка розірвала заручини та пішла від актора. Але ця історія має своє продовження, а сама ж співачка обіцяє розкрити всі деталі невдовзі.

Це якийсь час розвивалося, ми почали жити разом. Він поїхав у відрядження. Я побачила, що в цьому відрядженні в нього якесь дуже близьке спілкування з дівчатами, ну тобто там фотографії не "взасос", але дуже близькі, щось мені це не дуже подобалося. Мені було соромно йому казати, бо я ж не така крейзі, щоби бачити зраду у всьому, тим більше, хороші стосунки, людина дійсно віддає мені весь свій вільний час.
Він дуже хотів познайомитися з моїми батьками. Він знайомиться. Далі він мені освідчився дуже гарно, римовано…
— заінтригувала артистка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Аліна Гросу розкрила шокуючі подробиці про свій перший шлюб. Артистка зізналася, що після розлучення російський бізнесмен брехав про свої статки.