Аліна Гросу розкрила шокуючі подробиці про свій перший шлюб: "Сів на шию, жив за мої гроші"

Новини шоубізнесу
9 182
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Аліна Гросу та Олександр Комков
Фото: instagram.com/alina_grosu

Виявилося, що після розлучення Олександр Комков ще й поширював неправдиву інформацію щодо відомої української співачки

Українська співачка Аліна Гросу, яка розсекретила, хто ховається за псевдонімом Клавдія Петрівна, розкрила шокуючі деталі свого першого шлюбу. Артистка зізналася, що її колишній чоловік, російський бізнесмен Олександр Комков, жив за її рахунок та говорив про неї неправдиві речі після розриву. Що про це відомо — дізнавайтеся на Хочу!

За словами Гросу, її перший шлюб не був казковим, як можна було б припускати. У ТікТоці вона розкрила, що Комков, хоч і належав до заможної родини, але після весілля втратив усі свої фінанси. Співачка зазначила, що після шлюбу вони з чоловіком опинилися в скрутному фінансовому становищі, і саме вона була тією, хто забезпечував сім'ю.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Ці нові відомості пролили світло на складний період у житті зірки. І хоча тоді артистка цього не показувала широкій аудиторії, у першому шлюбі вона зіткнулася з фінансовими труднощами.

Перший чоловік був звичайний, з хорошої сім'ї, але вони всі статки розгубили. Мені дістався голий, босий, з надією на те, що стане бізнесменом. Сів на шию, жив за мої гроші,
— розповіла Аліна Гросу.

Після розриву відносин Комков почав обвинувачувати співачку у розпусті та заявляв, що вклав значні кошти у її творчість. Проте, зі слів Гросу, це не відповідає дійсності.

У кінці журналістам сказав, що великі гроші в мене вклав,
— додала виконавиця.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Аліна Гросу вдруге вийшла заміж. І хоча сама співачка не розсекречує, хто став її другим чоловіком, прихильники впевнені , що це російський актор, з яким вона раніше зустрічалася.