Богдан Буше розповів, чому він зараз не в стосунках: "Не складається"

Новини шоубізнесу
4 511
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Богдан Буше, фото
Фото: https://www.instagram.com/bushe8/

Капітан чоловічої команди в ігровому розважальному проєкті "Хто зверху?" розповів про своє особисте життя

Богдан Шелудяк, більше відомий як Богдан Буше — мрія багатьох дівчат. Актор та телеведучий, який мав серйозні проблеми зі здоров'ям, розповів, чому довго не може знайти "ту саму".

Серце зірки "Київ вдень та вночі" зараз вільне. Тож, якщо побачите Богдана на вулицях Києва, можете скористатись шансом та познайомитись з ним. Актор говорить, що зараз у нього серйозних стосунків немає, однак він відкритий до спілкування.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Є дівчата, з якими я спілкуюсь. Але серйозних стосунків наразі в мене немає. Я в пасивному пошуку. В мене також немає картинки ідеальної дівчини. Всі мої колишні були різними і зовні, і за характером. Після всіх стосунків я точно зрозумів, що для мене важливо, а що ні. Головне – дівчина має чогось прагнути в житті. Має розвиватися як особистість. Навіть якщо вона чимось займається не задля заробітку, то повинна мати великий інтерес до цього,
зізнається хлопець в YouTube-проєкті "Okay Eva".

2 травня Богдану виповнюється 32 роки. Та для нього вік — лише цифра в паспорті. Він не переймається через відсутність серйозних стосунків, займається саморозвитком і вірить, що його людина точно знайдеться. А ще Богдан каже, що минулі стосунки не складались не через його обраниць, а через нього:

В один момент я зрозумів, що в мене не складалися стосунки не через дівчат, а через мене. Бо в мене до себе є безліч питань. Зараз я у процесі становлення себе. І якщо в цей період зустріну дівчину, яка поруч зі мною почуватиметься комфортно, і ми разом будемо на одному вайбі, то, мабуть, зможу будувати з нею стосунки.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що раніше Аліна Гросу розкрила шокуючі подробиці про свій перший шлюб. Виявляється, перший чоловік співачки жив за її гроші.