Шоковані всі: Дорофєєва, Андраде, Астафʼєва та навіть Анатоліч. Позитив нарешті показав свою кохану (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
32 225
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Юлія Сахневич та Позитив
Фото: instagram.com/juli_sakhnevych

Після романтичної премʼєри пісні Позитив наважився підтвердити стосунки з хореографинею Юлією Сахневич

Тільки днями у Мережі знову розгорілися обговорення, з ким насправді зустрічається співак Позитив. Тому, на тлі цього, артист не став втрачати можливість нарешті розкрити усі карти особистого життя та підтвердити стосунки з танцівницею Юлією Сахневич. Усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

Чутки про те, що Позитив та Юлія Сахневич закрутили роман, розповсюджувалися вже не перший рік. Адже ще не паркеті проєкту “Танці з зірками” між знаменитостями помітили щось більше, ніж просто спільне бажання перемогти конкурентів. Проте сама пара увесь цей час офіційно не підтверджувала стосунки.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, після того, як Позитива та Юлію Сахневич помітили разом на концерті Артема Пивоварова, артисти вирішили нарешті зізнатися, що дійсно разом. А підтвердити стосунки з танцівницею співак вирішив коротким відеороликом з коханою, що супроводжувала його нова романтична пісня “А може, хочеш?”.

Варто зазначити, що прихильники Позитива вже давно підозрювали, що його обраницею є Юлія Сахневич. Проте тривалий час також ходили чутки, нібито артист зустрічається зі своєю колегою Мішель Андраде. Тому у коментарях під дописом знаменитості, серед яких Надя Дорофєєва, Ірина Горова, Даша Астафʼєва, Анатолій Анатоліч та інші, вже встигли залишити однакове запитання: "А як же Мішель?".

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, нещодавно Позитив розкрив секрет вірусного треку "Який ти козак" . Артист зізнався, чи соромно йому за "шароварну" колаборацію з Анною Трінчер.