Klavdia Petrivna нарешті розсекретить своє обличчя: найзагадковіша артиста виступить з великим сольним концертом у столиці

Новини шоубізнесу
1 114
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Klavdia Petrivna

Схоже, співачка, яка розриває всі музичні чарти, офіційно готова відповісти на всі чутки щодо власної персони

Тільки нещодавно в Мережі зʼявилися чутки, що найзагадковіша українська співачка Klavdia Petrivna відправиться в тур , як ці твердження підтвердилися щонайменше одним великим сольним концертом. Адже артистка, яка стала справжньою музичною сенсацією, готується зібрати Палац Спорту у Києві. Що про це відомо — розповідаємо на Хочу!

Пісні Клавдії Петрівни стрімко вриваються в музичні чарти, а її тексти цитувала навіть перша леді України. Проте увесь цей час артистка продовжує інкогніто випускати нові композиції, тримаючи інтригу, хто ж ховається за цим голосом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

І все ж, наприкінці цього літа прихильники можливо нарешті дізнаються, ким насправді є Клавдія Петрівна. Адже вже 30 серпня співачка готується зустрітися зі слухачами та наживо виконати свої хіти.

Старт продажів квитків на концерт Klavdia Petrivna почнеться 24 квітня, а враховуючи велику фанбазу співачки, плашка sold out дуже швидко зʼявиться на цій події. Тому, сподіваємося, хоча б на сцені загадкова артистка нарешті покаже своє обличчя, а не буде ховатися за капелюхом з широкими полями, чи маскою.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше блогер Беспалов відповів, чи справді Маша Кондратенко — Клавдія Петрівна. Аже саме ця артистка вийшла на музичній премії за нагородою, що здобула загадкова співачка.