Не тільки Kalush Orchestra! Ще один український гурт повернеться на Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
1 344
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Go_A
Фото: Getty Images

Організатори розсекретили, що розважати глядачів у затишному Folkets Park зберуться й минулі представники України на Євробаченні

Вже незабаром на сцену Євробачення вийдуть не лише цьогорічні представниці України alyona alyona & Jerry Heil з піснею “Teresa & Maria” , а й ті артисти, які вже давно знайомі європейській аудиторії. Раніше ми повідомляли, що Kalush Orchestra виступлять у день гранд-фіналу Євробачення 2024. Але вони не єдині українські артисти, які цьогоріч розважатимуть єврофанів. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Організатори Євробачення-2024 оголосили оновлений список артистів, які зберуться розважати глядачів у затишному Folkets Park у шведському Мальме. Це буде величезна подія для прихильників музики, адже Kalush Orchestra вже стали справжніми зірками на музичній арені ще у 2022 році.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Але це ще не все! Ще один український колектив, Go_A, виступить на сцені Eurovision Village. Ці талановиті музиканти вже мали змогу показати свою майстерність на Євробаченні 2021, де вони посіли п'яте місце. Відомо, що такі яскраві перформанси готуються для глядачів грандфіналу, який відбудеться вже 11 травня, у суботу. Про це організатори повідомили на офіційній сторінці Євробачення.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, днями в Мережі зʼявилися кадри з другої репетиції alyona alyona і Jerry Heil. Відомо, що режисеркою їх номеру стала українська кліпмейкерка зі світовим іменем Таня Муіньо.