Майбутній переможець? Хорватський співак Baby Lasagna вразив перформансом на пре-паті Євробачення (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
2 425
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Baby Lasagna
Фото: Instagram/eurovision

Артист наразі посідає 2 місце за прогнозами букмекерів

Трохи більше місяця лишається до старту першого півфіналу міжнародного пісенного конкурсу Євробачення 2024. Наразі вже розпочинається сезон євровечірок. Це заходи, на яких учасники Євробачення знайомляться один з одним, діляться досвідом творчого шляху та представляють свої треки наживо. На пре-паті конкурсу у Мадриді також з’явилися українські представниці Джері Хейл та Альона Альона. На цій вечірці також виступив один із фаворитів, за думкою букмекерів. Це хорватський співак Baby Lasagna.

Виступ хорвата нагадував виступ переможця. Перш за все, це через те, що у артиста дуже запальна пісня Можна сказати, що його трек “Rim Tim Tagi Dim” - це поєднання року та попу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виступ хорватського виконавця вже зібрав більше 100 тисяч переглядів.Щодо луку, який обрав Baby Lasagna на перформанс в рамках європаті, то він є відмінним від образу, який чоловік представив на своєму нацвідборі.

Як бачимо, на артистові красувалася червона жилетка та сині брюки. Зауважимо, що поки що Baby Lasagna з невеликим відривом перебуває на першому місці.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як швейцарський виконавець Nemo вразив своїм виступом на пре-паті Євробачення. Наразі він посідає перше місце за думкою букмекерів.