Настя Каменських прокоментувала чутки щодо свого роману з виконавцем Віталієм Островським

Новини шоубізнесу
1 556
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Настя Каменських
Фото: Скриншот

Варто зауважити, що навколо особистого життя Насті ходить останнім часом багато чуток

Популярна українська артистка Настя Каменських, яку помітили в обіймах з молодим красенем-артистом, вперше заговорила про свої нібито близькі стосунки з відомим співаком Віталієм Островським. Подробиці - в нашому матеріалі.

Нещодавно співачка випустила у світ кліп на трек “Молоко”. У цій відеороботі знявся юний артист Ostrovskiy. У кадрі він відверто фліртував з Настею. Саме цей ролик і породив чутки щодо того, що між зірками справжній роман.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Як виявилося, Настя та Віталій просто колеги і нічого більше. Про це Каменських заявила в інтерв'ю ТСН . Окрім того, Каменських додала, що їм надзвичайно легко працювати з Островським. Щодо стосунків між ними, то Настя зазначила, що людям видніше.

Ми всі миттєво вибрали Ostrovskiy для головної ролі, коли режисерська команда запропонувала цю ідею. Він - молодий, креативний хлопець із привабливою зовнішністю. Його енергія і харизма - саме те, що ми шукали для виконавця ролі молочника. Враховуючи кількість пліток про наше розлучення з чоловіком, я вже давно зрозуміла, що людям зі сторони все видніше. Тому нехай експерти і дадуть відповідь на запитання, чи є у нас стосунки з Островським,
- сказала із сарказмом Настя.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Настя Каменських показала на прикладі, чому про війну треба говорити більше. Виконавиця згадала свою поїздку до США для промо пісні й запитала у підписників, чому, на їхню думку, все-таки важливо говорити про ситуацію в Україні у світі?