Настя Каменських, на фоні скандалу з її чоловіком Потапом, позувала з молодим красенем-артистом (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 889
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Настя Каменських
Фото: instagram.com_kamenskux

Артистка записує нову дуетну композицію

Після максимально невдалого виходу Потапа в люди з російськомовною концертною програмою у німецькому клубі, його дружина Настя Каменських попозувала з молодим артистом. Подробиці - в нашому матеріалі.

Кадри з'явилися в Instagram-акаунті співачки. Вона поширила відповідний провокативний ролик. Зазначимо, що Настя продовжує мовчати з приводу того, що вона розлучається, чи то вже розлучилася з Олексієм Потапенком. Співачка лише розповсюдила доволі відверте відео.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

З нього бачимо, як вона відверто фліртує з молодим вітчизняним артистом. Вочевидь, тут не було нічого протизаконного, адже кадри, які можна побачити - це фрагмент чергового нового кліпу співачки.

Як виявилось NK записує дуетну пісню з Віталієм Островським. На відео бачимо як Островський демонструє свій торс татуювання також за сюжетом він наливає Насті келих молока, а вона, перебуваючи в яскравій сукні з глибоким вирізом, мило посміхається йому.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як мережею поширилася новина про смерть Потапа. Олексій Потапенко вже прокоментував чутки щодо власної кончини.