Іноземна журналістка думала, що все скінчилося: Настя Каменських показала на прикладі, чому про війну треба говорити більше (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
1 843
Софія Мельник

Софія Мельник

Журналістка

Настя Каменських, фото
Фото: пресслужба артистки

"Можливо вони і не хочуть чути?" (с)

Популярна українська співачка NK, яка нещодавно випустила потужний трек про людей, які бачили смерть на власні очі, вкотре нагадала, чому про війну в Україні треба говорити БІЛЬШЕ та ГУЧНІШЕ , ніж будь-коли до цього. Чудовим прикладом стала ситуація, яка відбулася з нею у Латинській Америці.

Сьогодні у своєму Instagram Настя Каменських поділилася інтервʼю латиноамериканському телеканалу Telemundo 51 Miami та підняла тему того, як важливо продовжувати говорити про Україну у різних куточках світу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Виконавиця згадала свою поїздку до США для промо пісні й запитала у підписників, чому, на їхню думку, все-таки важливо говорити про ситуацію в Україні у світі? Відповіді були одностайними:

  • “Бо люди повинні знати про звірства росії!”

  • “Бо думку мають формувати не фейки роспропаганди, а істина!”

  • “Бо нам потрібна допомога і підтримка світу, а люди мають знати, яку ціну платять українці за свою свободу та право жити на власній землі!”.

За словами Каменських, ці відповіді збігаються і з її думкою.

Нещодавно на червоній доріжці одна із журналісток, дізнавшись, що я з України, де триває війна, запитала: “Правда? Хіба ваша війна досі не закінчилась?”. В такі моменти відчуваєш біль і втому… Адже здається, що ми так гучно кричимо про ті злочини, що відбуваються з нашими людьми, про усі їх страждання, про прагнення бути вільними на своїй землі. А потім ти опиняєшся у студії за тисячі кілометрів від України, і розумієш, що деякі не розуміють, що відбувається або взагалі думають, що війна давно закінчилась. Можливо вони і не хочуть чути?
— говорить співачка.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

За словами NK, коли артисти пропонують іноземним шоу поговорити про війну в Україні, часто можуть почути відмову. Однак, коли артистка ходила на ефіри в США з прем’єрою треку “Con Amor De Cura”, то часто журналісти дивувались таким звичним для українців речам.

Коли зʼявляєшся із новою піснею, говориш їх мовою про почуття знайомі кожному, розповідаєш про талант українців та показуєш відео зі своїх концертів, на яких наші люди продовжують співати навіть у сховищах під час тривог — всі хочуть дізнатися більше, вони співпереживають та захоплюються,
— каже співачка.

І додає, що останнім часом, спілкуючись з іноземними ЗМІ, вона все частіше бачить в очах журналістів втому і небажання заглиблюватись в суть проблеми. І саме тому ми повинні “при кожній можливості кричати про себе”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, наприкінці лютого цьогоріч Настя Каменських оригінально помстилася Меган Фокс за "українських надувних ляльок", скориставшись її коханим. Як у неї це вийшло — розповідаємо на Хочу!