В особистій переписці редактор відомого видання "позаочі" обізвав Клопотенка х*єсосом: реакція ресторатора розірвала Мережу

Новини шоубізнесу
18 566
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: instagram.com/klopotenko

Судячи з усього, таке повідомлення випадково потрапило у листування з відомим ресторатором

Популярний український шеф-кухар Євген Клопотенко, який переміг на “МастерШеф” , оприлюднив конфузне листування з редакторами видання “Заборона”. А все тому, що, ймовірно, журналісти переплутали діалоги, намагаючись “позаочі” принизити зірку. Більше деталей дізнавайтеся на Хочу!

Український ресторатор Євген Клопотенко, відомий своїми авторськими інтерпретаціями української кухні, знову опинився у центрі уваги. Цього разу він зацікавив публіку не своїми кулінарними шедеврами, а через скриншот листування з редактором ЗМІ, яке закінчилося, явно неприязним інцидентом.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Так, в особисті повідомлення Євген Клопотенко отримав запит від редакції видання “Заборона”, в якому його запросили на зйомки першого випуску подкасту. Спілкуючись у соцмережах шеф-кухар зазначив, що зазвичай погоджується на подібні проєкти безоплатно та надав контакти помічниці на ім'я Даша.

Однак у відповідь неочікувано він отримав образливі слова у свій бік. Судячи з усього, редактор хотів написати іншій людині, проте випадково відповів самому Клопотенко, обізвавши його х*єсосом😳.

На зв'язку з вами х...єсос по версії редакторів незалежного медіа "Заборона". І ось що мені цікаво. Якщо я вам такий неприємний, нах...я ви мені пишете?
відреагував Євген Клопотенко у соцмережах.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше між Євгеном Клопотенко та Олею Поляковою виник публічний конфлікт . Артистці довелося давати публічну відповідь на слова відомого шеф-кухаря.