Без фірмової зачіски його майже не впізнати! Євген Клопотенко показав, як виглядав 16 років тому (ФОТО)

Новини шоубізнесу
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Один з найпопулярніших українських рестораторів Євген Клопотенко теж приєднався до тренду у соцмережах "Покажи себе у 21". Так, слідом за Анною Саліванчук зірковий кулінар поділився архівними фото та показав, яким був раніше.

На власній сторінці в Інстаграмі Євген Клопотенко опублікував декілька фотографій, які раніше не бачила така широка аудиторія. На них ресторатору всього лише 21 рік, а це значить, що кадри були зроблені близько 16-ти років тому. Варто зазначити, що на архівних фото знаменитість впізнати досить важко, адже тоді в нього ще не було фірмової зачіски з густим кучерявим волоссям.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

На одному з кадрів Євген Клопотенко позує з друзями під час морської відпустки. А на другому, судячи з усього, його сфотографували під час якогось заходу. Таким чином шеф-кухар закликав своїх підписників ділитися і своїми архівними фото, відмічаючи його у соцмережах.

Без фірмової зачіски його майже не впізнати! Євген Клопотенко показав, як виглядав 16 років тому (ФОТО) - фото №1
Фото: instagram.com/klopotenko
Без фірмової зачіски його майже не впізнати! Євген Клопотенко показав, як виглядав 16 років тому (ФОТО) - фото №2
Фото: instagram.com/klopotenko
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Зазначимо, що зараз Євген Клопотенко спілкується виключно українською мовою та популяризує українську кухню на весь світ. Однак раніше ресторатор говорив російською, однак в якийсь момент категорично вирішив це змінити .