"Я б програв alyona alyona в репі": фаворит Євробачення 2024 висловився про представниць України та їхню конкурсну композицію (ВІДЕО)

Новини шоубізнесу
3 164
Станіслав Кармазін

Станіслав Кармазін

Редактор стрічки новин

Співак Nemo
Фото: Скриншот Facebook

Швейцарський артист знайшов схожість у своїй пісні та композиції Альони Альони і Джері Хейл

Головний фаворит на Євробаченні 2024 за думкою букмекерів, швейцарський виконавець Nemo, який здивував своєю першою репетицією конкурсного номера, несподівано розсипався в компліментах українським учасницям Альоні Альоні та Джері Хейл. Подробиці - в нашому матеріалі.

Артист дав інтерв'ю ведучій влогів Євробачення Анні Тульєвій. У короткій бесіді він розповів про своє ставлення до Альони Альони та Джері Хейл, а також зазначив, що хотів би позмагатися з Альоною у читці репу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Окрім того, співак зазначив, що його конкурсна композиція “The Code” йому має багато спільного з українською піснею “Teresa & Maria”. Виконавець каже, що йому дуже подобається українська заявка.

Абсолютно неймовірні! Я б хотів би змагатися з Альоною Альоною в репі, бо я би програв їй повністю. Її енергія, драйв, справжність, а також її характер. Мені здається, вона є собою на 100%. Коли я зустрів її, я дуже надихнувся її особистістю. Мені дуже подобається пісня від України цього року та й загалом смішно, бо там теж є реп і опера, тому я відчуваю зв’язок з ними.
- резюмував артист.
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як Альона Альона та Джері Хейл розповіли про свої плани на кришталевий мікрофон Євробачення. Вони планують піти слідами відомого українського гурту, який вже перемагав на конкурсі.