Красунчик нівроку! Зірка “Довбуша” Олексій Гнатковський став найсексуальнішим українським митцем

Новини культури
721
Анна Мисюк

Анна Мисюк

Заступниця головного редактора

Олексій Гнатковський, фото
instagram.com/oleksiygnatkovskiy/

Олексій Гнатковський отримав премію “Золотий ліфон”

Премію “Золотий ліфон”, яка річно нагороджує найпривабливіших українських артистів, цього року отримав Олексій Гнатковський, який нещодавно розповідав , як правильно віддавати шану військовим. 38-річний актор тепер має звання найсексуальнішого митця України.

Цією новиною поділились організатори премії у Facebook. Вони жартома сказали, що Івана Довбуша вигадали для того, щоб світ дізнався про Гнатковського.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Ґазда наших сердець та вологих простирадл, що полонив душі. Бігме, Боже, цей світ — його диктант. І хто його буде правити — бережіть печінки Від нього віє силою, сталлю і хочеться слухати та дивитися в очі. Очі — окремий світ, безмежні до шаленства. Голос — оксамитовий. Харизма — належного розміру. Ой, чи правильно — масштабу. Акторська гра, що заворожує і закохує. Свідомість і відповідальність. Великий талант імпровізації, винахідливість, гострий розум. І почуття гумору — бо без цього секс-символом не станеш. Ну й красунчик, нівроку,
— пишуть організатори премії.

Хто такий Олексій Гнатковський?

Олексій Гнатковський народився 9 листопада 1985 року в Івано-Франківську. У 2008 році він закінчив Прикарпатський національний університет імені Василя Стефаника за спеціальністю "політологія", а пізніше завершив навчання в театральному відділенні Інституту мистецтв того ж університету. Ще бувши студентом, його прийняли до театру як артиста балету та артиста допоміжного складу. Після завершення навчання він став артистом драми Івано-Франківського національного академічного драматичного театру імені Івана Франка.

У 2014 році Гнатковський отримав звання "Заслужений артист України". Однак всеукраїнську популярність актору принесла роль Івана Довбуша у фільмі "Довбуш”. Також у 2023 році Гнатковський був диктором радіодиктанту національної єдності.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

А ось колишній секс-символ України Олег Винник зараз не тільки втратив повагу українок, а й свою привабливість. Представниця співака показала свіже фото артиста , яке шокувало багатьох прихильниць.