Євробачення 2024: коли та де в Україні дивитися онлайн-трансляцію

Новини шоубізнесу
13 726
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Фото: eurovision.tv

Ми зібрали усю головну інформацію, яка стосується півфіналів та гранд-фіналу Євробачення 2024

Вже з вівторка стартує Євробачення 2024, де за перемогу змагатимуться представники 37 країн . Тому у дні двох півфіналів та гранд-фіналу увага єврофанів буде прикута до прямої трансляції та додатків, аби проголосувати за свого фаворита . А от коли саме і де в Україні дивитися онлайн-трансляції Євробачення 2024 — усі деталі дізнавайтеся на Хочу!

68-й конкурс Євробачення відбудеться в Мальме, оскільки тогорічною переможницею стала представниця Швеції, співачка Лорін із піснею Tattoo. І хоча цього року організатори внесли деякі зміни у регламент конкурсу, незмінною залишається програма головних трьох днів, а саме — двох півфіналів та фіналу, де буде визначено цьогорічного переможця.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Коли відбудеться Євробачення 2024: повний розклад

Перший півфінал Євробачення 2024 відбудеться 7 травня. У ньому виступить 18 артистів, серед яких будуть представниці України — співачки alyona alyona і Jerry Heil з піснею “Teresa & Maria” .

Другий півфінал Євробачення 2024 заплановано на 9 травня. В цей день презентувати публіці свої виступи будуть представники 19 країн.

Ну і головний — фінал Євробачення 2024 — відбудеться в суботу, 11 травня. Саме у цей день єврофани нарешті дізнаються результати конкурсу, в тому числі повпливавши на вибір шляхом глядацького голосування.

Де дивитися прямі трансляції першого та другого півфіналів, а також фінал Євробачення 2024

Кожен з трьох днів буде доступний до перегляду в режимі реального часу. Європейська мовна спілка проводить прямі трансляції на своєму офіційному каналі в YouTube. Пряма трансляція півфіналів відбуватиметься 7 і 9 травня о 22:00, тоді як гранд-фіналу — 11 травня о 22:00.

А от в Україні трансляцію вестиме Суспільне на таких діджитал-платформах, як: Youtube Суспільне, UA: Культура, та інші. Також трансляція з українським перекладом буде доступна в застосунку “Дія”.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, що постановкою номера для співачок alyona alyona і Jerry Heil займається голлівудська кліпмейкерка українського походження Таню Муіньо. Саме вона знімала кліпи для Post Malone, The Weeknd, Cardi B, Кеті Перрі, Rosalia та інших світових зірок.