Все вище і вище! alyona alyona і Jerry Heil знову здіймаються у списку ймовірних переможців Євробачення 2024

Новини шоубізнесу
13 519
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

alyona alyona і Jerry Heil
Фото: instagram.com/alyona.alyona.official

Букмекери вкотре оновили рейтинг учасників міжнародного пісенного конкурсу, змінивши трійку лідерів

Напередодні першого півфіналу Євробачення 2024 букмекери ще активніше стали аналізувати, які шанси мають представники країн-учасників на перемогу. І, судячи з усього, після двох репетицій Україні вдалося покращити свої показники, адже alyona alyona і Jerry Heil все вище підіймаються у рейтингу!

Ще декілька днів тому з 5-го місця представниці України підійнялися на 4-те. Однак на цьому рейтинг співачок не зупинився та продовжує стрімко зростати. Адже відтепер у рейтингу букмекерів alyona alyona і Jerry Heil замикають трійку лідерів, маючи 14% шансу на перемогу.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

При цьому лідером у списку потенційних переможців знову став представник Хорватії — виконавець Baby Lasagna з піснею “Rim Tim Tagi Dim". А от на друге місце спустився представник Швейцарії — співак Nemo, який з піснею "The Code" тривалий час очолював рейтинг букмекерів.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Альона Альона та Джері Хейл розповіли про свої плани на кришталевий мікрофон Євробачення. Артистки зізналися, що зроблять з кубком у разі перемоги.