Леся Нікітюк готується до Великодня у компанії батьків: ведуча відповідальна за яйця, а її мама — за горілку (ФОТО)

Новини шоубізнесу
19 441
Юлія Кацаєва

Юлія Кацаєва

Заступниця головного редактора

Леся Нікітюк
Фото: instagram.com/lesia_nikituk

Знаменитість зачарувала спільними кадрами у компанії батьків напередодні Воскресіння Христового

Українська телеведуча Леся Нікітюк, яка розсекретила своє незвичайне хобі , напередодні Великодня приїхала до батьків, аби відсвяткувати християнське свято у компанії найрідніших. Та й сидіти без діла знаменитість не стала, оскільки допомагала родичам у підготовці до Воскресіння Христового. Як саме — дізнавайтеся нижче!

У своєму Insta-блозі Леся Іванівна повідомила, що вже приїхала до рідного Хмельницька, де вона зазвичай відзначає усі важливі для її родини свята. А приїхати завчасно ведуча вирішила, аби допомогти батькам з приготуванням святкових страв. Зокрема — Леся допомагала татові натерти хрін, а згодом — була відповідальна за яйця, які фарбувала у цибулевому лушпинні.

ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:
Леся Нікітюк
Фото: instagram.com/lesia_nikituk

А от мама Лесі Іванівни в цей час займалася випічкою великодніх пасок. При цьому знаменитість пожартувала, що вони не встигли вчасно купити алкоголь, тому аби зробити тісто пухкішим, її родичі використовують горілку, що залишилася в домі.

Все скрізь чисто, вимито. Позакривати вікна, щоб не було протягів. Помолитися, перехреститися, попросити Благословення перед замішуванням. Кет (мама Катерина – прим. ред.) пече паску,
— повідомила Леся Нікітюк.
Леся Нікітюк
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
Леся Нікітюк
Фото: instagram.com/lesia_nikituk
ДІЗНАЙТЕСЬ БІЛЬШЕ:

Нагадаємо, раніше Леся Нікітюк розповіла, як подолати стрес та емоційне вигорання . Зірка порадила своїм прихильникам поїхати в українське село, аби розслабилися та відволіктися від буденних проблем.